Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon

Hur kan man leva
utan att längta
vad
efter dig
orden vi delar
leendet jag får
värmen du kan ge



eller är det efter någon




Fri vers av M
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-01-05 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M