Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kallt

Det är kallt
vi är alla simpla kloakråttor med primära behov
och vi får våra straff
någon gång
förr eller senare
får man ångra det bittert



tro inget annat!




Fri vers av M
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-01-05 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M