Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgkanter


hur du skrapar, skrapar
nagelfingrarna, deras jakt in
under jordytan letande
hitta underjordiska vatten
floder och ådror dessa
bevis på liv hur de fortfarande
skrämmer




Fri vers av sputnik sweetheart
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-01-05 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sputnik sweetheart
sputnik sweetheart