Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnesmärke


skruvar ner lågan
rummet rödbrunt övergivet
bara jag minns
vinteräpplena
i korgen framför soffan
de nakna fötterna
under blånoppiga filtar, kvällar
med brasknaster och regn
vattnet mot fönsterrutan
fruktsaft över fingrarna
hur du gladde dig
åt nätterna liggande
i drivor orörda
fortfarande framför




Fri vers av sputnik sweetheart
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-01-05 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sputnik sweetheart
sputnik sweetheart