Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om just så det känns ... att få vara kär !


Kärleksfull enkel tanke

Jag saknar dej
när du inte är här

Jag längtar efter dej
redan när du går

Jag kan inte få nog
när du är här

De är för att det är dej
som jag håller kär




Fri vers av Jack_iX
Läst 1021 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-05 18:41



Bookmark and Share


    Hemsken
Perfekt beskrivning av hur det är att vara kär!
2007-10-04

  To
Söt liten dikt om att vara just kär! :)
2007-09-21

  Yvonne
Vackert och mycket romantiskt. Den kvinnan kan skatta sig lycklig.
2007-09-20

  minette
mmm,,,säger jag bara :)
2007-03-16

  prinscess VIP
mycket fin kärleksförklaring
2007-01-05

  nettizen
Vilken underbar kärleksförklaring. Blir så glad när jag läser sånt här. :)
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX