Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonvingar

Så plötsligt en dag
får morgonen vingar och
svävar fritt i tiden

dagen lutar sig tillbaka
njuter sin lediga stund




Fri vers av Martin VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-14 00:49



Bookmark and Share


    Mejja
...inandas jag dessa rader vila!!! Tack du är fenomenal!
2005-01-25

  Hans w-art Westlund VIP
och nu tror jag att jag tar ledigt :) eller nä det orkar jag nog inte...
2005-01-21

  Markattan
Vilka härliga och njutbara rader! Vackert!
2005-01-18

    Malin Johansson
vilken ljuv dag du beskrivit =)
2005-01-17

  Anna H
skönt det låter: "dagen lutar sig tillbaka". Härligt!
2005-01-17

    Agneta VIP
och jag njuter av dina ord... :)
2005-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Martin
Martin VIP