Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annans vingar

 

Vingar som någon lämnat kvar

Röd av blod

Sönderfjädrade

Och odugliga

Tar jag stilla upp dom

Färgas händer röda

som hjärtan

Och slingor i håret

Blir glitterringar

över mig

Och ändå vet jag att himlen inte öppnar sig

men

 

Med vingar kallas man ängel




Fri vers av Jinzan
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-01-05 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jinzan
Jinzan