Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara känslor skapar el förgör


ensam

när ensamheten slår till, då rasar alla känslor ihop.

ingenting kan hjälpa, förutom tre enkla ord

-jag finns här




Övriga genrer av persisk
Läst 698 gånger
Publicerad 2007-01-05 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

persisk
persisk