Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sluta känn!


sluta känn

får jag gråta?
-nej,inte ska du fälla tårar.

jag är ju så ledsen!
-ja,men allt blir bra tillslut.

jag lider,jag behöver sörja.
-men du måste vara stark!

men det gör ont i hela min själ,nu kommer mina tårar.
-torka dina tårar hjärtat,du ska se att det blir bra!

ok,då slutar jag att gråta men jag kommer aldrig att kunna le heller.
jag ska sluta att känna
sluta att leva
sluta att le.


jag bara är..............................................................................................





Fri vers av persisk
Läst 591 gånger
Publicerad 2007-01-25 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

persisk
persisk