Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dröm, en verklighet

En dröm som jag aldrig vill att den ska ta slut
Tänk att få leva sitt liv som i en dröm
Min bön blir ej hörd
Men jag hittar kärleken endå
Jag sitter i min säng, tårarna rinner ner för min kind
Du tar din hand stryker ömt bort de tårar som en gång har runnit ner för min kind
Du kommer som en räddande ängel utan vingar från ingenstans
Allt är liksom magi, en förtrollning
En förtollning av kärlek, värme och lycka
Men att ha ett hopp om ett sånt liv är väl ingen idé
Blir bara besviken..
När man vaknar upp ur drömmen och kommer tillbaka till verkligheten så står man där ensam
kvar...




Fri vers av Jessica90
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-01-05 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica90
Jessica90