Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbakablick

Bortom fält av böljande säd
där vinden skapar vågor
Ser jag dig försvinna bort

Hur skall jag någonsin kunna
nå dig, få dig att åter lyssna
till ekot av levande drömmar

En kort blick över axeln
som om du glömt något
eller var det saknad






Fri vers av Roger VIP
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-01-14 12:53



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
i själen tar sig denna och
berör enormt starkt.
"Bilden" lyser klar och den
är väldigt vemodig !
2005-01-14

  purpleangel
.. finner inte de rätta orden får att kommentera..men säger bara ;
känslosamt härlig!!!


2005-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP