Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den sommarnatten

den sommarnatten
den fyllde oss
till bredden
av det vatten
som rann

av safter som blandades
med kyssarna som lekte
över i och under

livet lekte
vi var
vi såg
vi åt
vi sov
och vi kände

den sommarnatten




Fri vers av M
Läst 602 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-06 03:51



Bookmark and Share


  Söder
Detta får mig att längta till sommaren, om tider som ska komma, får mig att minnas. Vackert...
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

M