Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lika mycket som en regnbåge fascinerar och skänker glädje, lika underbart kan det vara att möta en livs levande regnbågsvän!


Som en regnbåge


Du är underbar som en regnbåge!

Blå  för att du får mig att så bra må!
Grön  för att du är så skön!
Gul  för att du är så kul!
Orange  för att du är lika vacker som orange!
Röd  för att du är het som glöd!
Violett  för att du luktar som en blombukett!

Du är underbar som en regnbåge!




Fri vers av Freeman
Läst 418 gånger
Publicerad 2007-01-06 04:31



Bookmark and Share


    Elie
så sött skrivet.
2007-01-08

  Jeanette
Lockar fram ett leende :D
2007-01-07

    Lindizz
fint skrivet...så vackert med bilden
2007-01-06

  nettizen
Åh... kärleken målad i färg..... Lovin it!!!!!!!
2007-01-06

  liten_snopp
Riktigt sådär supergullig =)
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman