Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
You are the most beautiful of stars...and you were falling, but no more.


The falling star


You were a falling star,
until I came into your life.
Living your life inside a jar,
as somebody\'s loyal wife.

In your darkness I showed you light,
I opened the lid that locked you in.
Released your spirit and painted it bright,
we are the same, you are my twin.

Leaving everybody wondering this,
where did they go, why did they leave?
Leaving behind what we no longer miss,
for a new world, where I am Adam and you are Eve.




Fri vers av Freeman
Läst 496 gånger
Publicerad 2007-01-06 09:09



Bookmark and Share


  Tirinty
Fall direkt för den här dikten, helt underbar ! :) Skit bra, du skriver jätte bra o jag tror att många har dig som förebild för du kan verkligen skriva ner dina känslor o allt annat som du skriver :D Skit bra ! ;)
2007-05-06

  SocialPsychoFreak
Skit fin verkligen!
2007-03-08

  Ninfa
Hab... Vad ska jag säga. jag har inga ord kvar att beskriva dina otroligt vackra dikter. Men jag vill inte lämna nogontin osagt.
2007-02-27

    Elie
vilken otoligt öppen och ärlig dikt som verkligen berör.
2007-01-08

  M.K. Jonsson
väldigt fint :) kan inte ge den annat en en 5!
2007-01-07

  Lillali
Mkt. fin med jag känner även ett vemod spec. i sista versen....
Kram//L
2007-01-06

  nettizen
One word: Excellent!
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman