Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det inte så ... ?


Kärlek ögonblickets verk

Kärlek kan
kännas vara
evighetslång

Men den
är ett
ögonblicks verk

Därför är
kärleken flyktig
till sin själ




Fri vers av Jack_iX
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-01-06 14:31



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ja ,den kan avslöja sig omedelbart.
utan att varsko.....
2007-01-22

  swimsus@gmail.com
Jag vill tro att kärleken klär sig i olika skepnader..Vid ett ögonkast och flyktig passion kan den nog te sig som svävandes och lätt förgången..men sen var det ju det där med evigheten också..det vill jag också tro på! ;)
vacker dikt!
2007-01-06

  nettizen
Det är så sant..... i övrigt kan jag bara hålla med föregående talare.
vackert.....
2007-01-06

    Lindizz
jag känner att din text berör...fint skrivet
2007-01-06

  DanSan
****************************

Jo så är det men kärleken i sig själv

är nog bestående och livslång!

Härligt och befriande . . .

men ack så bindande!

Allt gott till dig Jack, Dan

****************************
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX