Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JAg älskar vem jag vill och gillar vem jag vill, det kan INGEN ändra på INGEN..!


Min idol<3

Darin,
JAg vet att jag alltid kan lita på dej,
Jag älskar dej jätte mkt,
Du är min solstråle som gör mej glad när jag e ledsen,
Din musik gör mej hur glad som hälst,
Så fort jag hör dinna låtar så blir jag helt glad och vild så jag dansar hur mkt som hälst,
Om jag bara fick träffa dej och berätta hur mkt du betyder för mej,
Jag skulle bli hur lycklig som hälst,
Och jag bryr mej inte om folk där ute inte gillar han eller ngt,
Det är eran ensak, MEn jag ÄLSKAR DARIN ZANYAR<3
Jag å min bästis ska träffa dej den 16 mars<3 Vi längtar jätte mkt,
Det e andra gången vi träffar dej,
Vi älskar dej Darin zanyar för alltid<3<3
ÄLSKAR MIN BÄSTIS FÖRALLTID I PROMMES<3<3<3<3<3<3<3
ÄLSKAR DEJ DARIN ZANYAR FÖTRALLTID IPROMMES<3<3<3<3<3<3




Fri vers av Amra
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-01-06 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amra