Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosenvatten


Jag sköljde min kropp i Rosenvatten
Och målade mina naglar i glittrande orange.
Mitt långa hår klipptes och färgades i blått.
Jag målade mig,
klädde mig i lång aftonklänning
och till och med drack ett glas vin.

Nu sitter jag och väntar på att du ser mig.




Fri vers av Ilana
Läst 591 gånger
Publicerad 2005-01-14 21:18



Bookmark and Share


  andrasidan
är ett mycket mänskligt drag, vi är ju, i det flesta fall, flockdjur, men vi behöver vår plats i solen.
2005-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana