Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunde bara inte låta bli ...




Tro, hopp och underströmmar


Jag tror på
sagans värld
på prinsar och prinsessor
häxor, feer och troll

Ja, jag tror på
att allt detta
och mycket mer därtill
spelar en väsentlig roll
för utvecklingen av vår
förmåga till fantasi

förutan vilken
vår framtid
blott skulle bli
en återkommande reprisering
av den tid som redan flytt
utan hänsyn till vad vi själva önskar och vill

Något som skulle förkväva
vår längtan till den dag
som ännu ej har grytt ...




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-01-07 03:42



Bookmark and Share


  JMR
Skön läsning!
2007-01-08

    wilja
vad fint du presenterar ett stycke sanning. varken mer eller mindre. väl avvägt!
jag håller med, utan drömmar dör vi, både bildligt och bokstavligt.
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP