Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bara känna lite mer av dig

Mera minnen

som inte kan stanna farten

när dom åker förbi

vill bara känna lite mera av dig

vill bara ha något du i mig

 

Som när du stod högst uppe på taket

viftade med armarna

och sa att någon gång skulle du flyga

och när du kom ner igen

höll du mig hårt

det var då jag flög

 

Och nu

ensam,

med längtan upp i halsen

drar jag sakta bort dessa små ögonblick

när du inte såg mig

 

dränks i dina ögon

smälter av ditt leende

och bara du kan få mig att flyga




Fri vers av Jinzan
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-01-07 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jinzan
Jinzan