Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nostalgi som vi alla känner på ett eller annat sätt...


Toner från mitt förflutna

Toner från mitt förflutna
en sorgsen melodi
Löven blåste bort med vinden
kvar blev en känsla, nostalgi

Månen slocknade, stjärnorna föll
nattens kyla går ej att glömma
Det fanns en tid då jag älskade
när slutade jag att drömma?

Tysta steg på tomma gator
musiken spelas inte längre här
En ljuvlig doft gör sig påmind
minnen ur en helt annan värld

Tårar faller nu som pärlor
bildar ett hav som är heligt
Livet jag kände försvann i vågor
inget varar för evigt




Fri vers av Hanni
Läst 492 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-01-07 11:22



Bookmark and Share


  Quasimodo
En text som vrivlar fram i och med livets strömmar, för ont till gott, i insikter i livet ständiga förändringar och rörelse !!!
2008-08-14

    vilgot hellros
väldigt bra
2008-07-03

    Siaren
Vissa texter träffar en fruktansvärt hårt, precis som denna träffade mig.

Välskrivet, minst sagt.
2008-07-03

    prana
Mycket fin! Men som sagt så varar inget som evigt, så vi måste lära oss att leva i nuet, och inte i det förflutna
2007-01-07

  nettizen
Vackert, känslosamt och stämningsfullt..... fina rim också. :)
Mycket bra!
2007-01-07

  Fanar
ohh du e ju poeter du också, fin text du har skrivit
2007-01-07

  Kakaan
vackert! ;_;
2007-01-07

    Mahogny
Åh den här var ju jättebra! Ja, det är verkligen något som vi alla känner..
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Hanni
Hanni