Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förunderliga tider


Skar mig på kniven idag
löken var för hal


senare


hittade jag kniven i kylen
och mitt hjärta i frysen

hjärtat stod på "on hold"

märkligt...

mycket märkligt...




Fri vers av Hanni
Läst 566 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-05 04:28



Bookmark and Share


  Hannadraken
Ja, verkligen - och fantasieggande.
2008-11-10

  lyckeli
Även för detta, vännen, tycker jag att din idé om vin i okänd bar
med mig låter som en god...
även om våra hjärtan skulle fortsätta vara frusna skulle vi
iaf värma våra stämband o kanske även själar o skratt en
stund...
2008-11-05

  Quasimodo
Förunderligt är det, men ta ut hjärtat i värmen och låt kniven ligga kvar !!
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Hanni
Hanni