Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mama taught me right from wrong

 

Att aldrig ge vika för
ondskan
som den vilsekomna människan
bär med sig

 




Fri vers av Hanni
Läst 509 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-28 15:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mer än kärnfullt. Inspirerande!!!
2009-10-04

  lyckeli
din mamma gjorde rätt


och se vilken lyckad
varelse hon skapade!

puss
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Hanni
Hanni