Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A medianoche

 

Emellan dina andetag
nalkas mina hjärtslag

 




Fri vers av Hanni
Läst 436 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-06 01:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker bild!
2009-03-25

    Trast
Fastnar för detta. Vet ej varför. Kanske som en djup ögonblicksbild av närhet och liv. Samt verbet "nalkas" som antyder en förväntan.
2009-03-07

  Quasimodo
Ett närmande mellan andetag, kort och intensiv som ett hjärtslag!!!
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Hanni
Hanni