Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns inget trevligt med fönstertittare




Käre fönstertittare

Med blodsprängda ögon satt jag i väntans rum

 

Han

vars ådror jag ville spräcka

kom aldrig

Jag började skriva...

 

Käre fönstertittare,

kanske anade du 

att just den här natten

var jag redo att bemöta rädslan

du sått i mitt hem

 

 

hatet

vars celler gradvis tagit fästning i min kropp

har förökats snabbt

 

Jag har studerat evolution,

det naturliga urvalet

och funnit mig själv betona

"Survival of the fittest"

 

Tiden är inne

det är dags för mig att vända bladet

att jagas 

eller jaga

 

Jag,

en predator

Du,

bytet

i mitt sikte

med spotlightögon ska jag följa var steg du tar

 

När väntans tid är över

skall den bäst anpassade överleva

 

Käre fönstertittare...

                                /inte längre rädd för dig!




Fri vers av Hanni
Läst 538 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-26 08:22



Bookmark and Share


  lyckeli
tuffaste av dem är du
lys, blås och fäkta bort

för du är kaxigare än kaxigast
2008-12-15

    Trast
Ja, kärleken kan ta sig många uttryck.
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Hanni
Hanni