Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken e härlig..!


Älskar dej..!

Jag kommer alldrig glömma första gången du sa att jag var söt,
Jag kommer alldrig glömma alla fina ord,
JAg kommer alldrig glömma när vi två blev tilsammans,
Jag kommer alldrig glömma när du sa Jag Älskar Dej,
Dom orden rullar omkring i mitt huvud,
Du är så underbart söt och snäll mot alla,
Du ska veta en sak,
Jag älskar dej med<3




Fri vers av Amra
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-01-07 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amra