Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag mot jag



en saga sann, men overklig
för mig ut ur min kropp
ser på från ovan, från sidan, ser upp
ser hur jag agerar helt fel
utanför skriker jag och hejar på
men för döva öron
i verkligheten är jag tyst och stel
besvikelse bränner hål på min själ
låter rädslan vinna igen

det är inte jag utan mitt förflutna som agerar
så länge har du bara varit en dröm
ge mig mer tid än du tycker jag är värd
så ska jag sjunga rätt sång
du är här, jag är feg
rädd att förlora dig ännu en gång
hjälp mig våga om du vill
jag vill inte bara sitta still




Fri vers av H Helix
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-01-07 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix