Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rember...

...that a bullet speaks no language

A bullet shows no mercy

A bullet doesnt care if you are black or white

A bullet doesnt care if you are rich or poor

A bullet is international




Övriga genrer av Colle
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-01-08 05:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Colle
Colle