Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Tänd ett ljus och släck mörkret
Minnena bränner inatt igen,
bränner mot huden
Släpp in den kalla vinden, öppna fönstret
Kom tårar, kom
Olikt smärtan är du bjuden
Spring mina vänner och göm er om ni kan
Ja, för minnena de bränner
Bränner den de kan




Fri vers av Hanni
Läst 606 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-01-08 14:02



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Fint och starkt språk. Lite sorglig i sin ton. Mycket bra.
2008-07-30

  Louise. J
bra skrivet och Vackert med :)
2008-07-07

  Michaela Dutius
Stark dikt
2007-02-11

  Fanar
den hade jag inte läst, när har du skrivit en ny :D
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Hanni
Hanni