Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är inte alltid levande.


UTROPSTECKEN

stjärnan från indiska klirrar
hänger i fönstret
vrider sig långsamt
i strömmarna från elementet

datorn susar
mina fingrar har stannat
vilar stilla över tangenterna

dildon står blank
i en ständig erektion
den landade
alldeles bredvid skärmen
efter min senaste
ensamma kärleksstund

mitt utrop
mitt tysta ve
min outtalade klagan
över en ensamhet
som ingen nånsin får
veta nånting om

min livboj
i tragiskt guldfärgad plast
det exclamationstecken
som gör min kättja verklig
den lusta som aldrig finner sitt
sanna utlopp

datorn surrar
skärmen flimrar
och stjärnan av plåt
snurrar sakta driven av
värme utan puls




Fri vers av BitterSweet
Läst 434 gånger
Publicerad 2007-01-08 21:21



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
..slutade andas... så intensivt tät var upplevelsen att läsa om din stående erektion..och ensamma kättja.. det är inte lätt att leva LEVA..
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet