Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk!

Tänk hur många tårar som fälls varje dag..
Tänk hur mycket blod som spills varje dag..
Tänk hur många liv som släcks varje dag..
Tänk hur många våldtäckter och incest som begås varge dag..
Tänk på hur sammhället blundar för det..

Och tänk på alla offer som inte vågar säga nåt..
Som gråter, låter sitt eget blod spillas och till och med överväger döden som utväg..




TäNk




Fri vers av heavymetalunge
Läst 570 gånger
Publicerad 2007-01-08 21:30



Bookmark and Share


    gnupung
En mycket tankvärd text, ja :) Du bör kanske tänka över stavningen lite, till exempel så stavas \"våldtäkt\" inte med \"ck\". Början av dikten var helt klart bäst, jag tycker du tappar lite mot slutet. Men en mycket bra och tänkvärd dikt ändå. Bra jobbat!
2007-02-26

  stefan.g
Att tänka sig in i de som utsatts, smärtar gör ont och får en till att undra vad som skiljer oss från djuren...
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge