Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

död

den där sista
lilla glöden
längst ut på björkträet

så liten och ömtålig
en försiktig andning så kanske den tar sig
nej den dog




Fri vers av Henning
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-01-09 10:55



Bookmark and Share


    Elie
du skriver så vackert
och starkt men ändå sött.
2007-01-12

    mmm...mia
gillar den!
2007-01-10

  Lillasyster F
Om det handlar om att tända en brasa så känner jag väl till fenomenet.
En gång gick det nästan åt en hel tändsticksask...

Gillar den här dikten - ett hopp om värme, och ett abrupt slut.
Får mig att le inombords.
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Henning
Henning