Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dina förtrollande ögon


dödar du mig
samt
håller mig vid liv
igen.

 

Passerande förbi mig
stannar du till ett tag,
försmäktande
suger upp
varje bloddroppe
i
kroppen

 

Kära ögat
förblindad
av
illusionen
Kan du inte se
grymheten
bosatt
i hans ögon?
Kan du inte se
blodets torka i dina ådror.
och kroppens törst
förvandlas sakta till
tröst




Fri vers av Nanno
Läst 606 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-09 11:31



Bookmark and Share


  fiischwer
jätte fin o bra känslobeskriven (:
2008-02-23

  Manal
en otroligt stark, djup meningsfull dikt-

Gillas mkt.
2007-03-04

  Rozhan
Stark text! Gillar hur du reflekterar den obehagliga känslan samtidit som det finns en okontrollbar attraktion! Zor basha!
2007-01-12

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Grymt!:t bra! Känner igen mig..
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno