Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör mig rädd

Att andas känns tungt,
du har förorenat luften
Hjärtat löper amok,
försöker kontrollera slagen
Marken blir ojämn,
klarar inte av att ta ett steg
Hjärnan är ur funktion,
plötligt blir jag feg

Försöker att tala,
men tungan vill inte
Blir stående som jag är,
kroppen lyder inte
Blundar och hoppas,
att jag inte blir sedd
Vet du att det är du,
som gör mig så rädd




Fri vers av Hanni
Läst 749 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-01-09 12:29



Bookmark and Share


  Sara Lundell
Oj, vad jag gillar den! :) Särskilt "Vet du att det är du,
som gör mig så rädd", Gillas massor ! :)
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Hanni
Hanni