Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtesorg storm



stormen av ditt avvisande
torkar ut mitt hjärta
överröstar min sång

sången ersätts av ett skrik
vars eko inte tystnar
i tomma, oändliga tunnlar

fastlåst i misär
blind för dagens ljus
småjävlarna dansar och festar

en perforerad dröm
bitterheten börjar smaka sött
en allierad som göds av motgång

ensam är stark
nej
ensam är ensam

ingen bryr sig om
en annans hjärtesorg




Fri vers av H Helix
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-01-13 20:59



Bookmark and Share


    Camillaa
Sorgsen men samtidigt stark!

/ C
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix