Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur den grå vardagen har sin gilla gång ...


Tristessens fil

Min sportbil gasa
Men till min fasa
Fast i fel fil

Ingen fart
Ingen fläkt
Allt står still

Rött ljus
Inget rör sej

Stackars mej
Vill till ytterfil
Mera liv

Trafik till höger
Trafik till vänster
Kommer inte ut
Ledan måste få ett slut

På med blinkers
Ut med nosen
Söka luckan

Där där
Ute nu
Trampa på gasen
Fartfläkt

Susar iväg
Lugnets polis
Blinkar blått
Bakom
Vill ta mej fast

Sisådär
Mera bränsle
Det explodera
Åker ifrån

Inget kan fånga mej
Jag är fri




Fri vers av Jack_iX
Läst 479 gånger
Publicerad 2007-01-09 14:47



Bookmark and Share


    sunnanvind
Jag vill oxå ha en sån bil...
Men den får inte ta min frihet...
Jag väljer gräddfil....
Norrlandsfil...
2007-01-22

  DanSan
*******************************

Jack min vän du kan verkligen förmedla

Hetset i att fösöka byta fil!!!

Trampa inte på gasen sök bromsen!

Känn njutningen av att vara fri!!!

Allt det bästa till dig och familjen!!! Dan


********************************
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX