Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härdsmälta

 

Hey babe

Jag bär svarta Ran ban.

Och drar djupa, filterlösa

Bloss.

 

Hey babe

Jag är passageraren.

Som följde Tictanic.

Ner till,

Botten.

 

Hey babe

Jag lever i neon ljuset.

I undergångens bar.

 

Hey babe

Jag förledde både.

Gud och fan.

 

Hey babe

Min blues, får råtterna att fly.

Och hundarna att ylla.

Min Blues.

 

Hey babe

Jag kan inte.

Dra ut din pil.





Fri vers av Neal
Läst 516 gånger
Publicerad 2007-01-09 18:43



Bookmark and Share


    Oprofessionell
Gillar speciellt, Hey babe orden.
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal