Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR SENT


med ansiktet mot vinden
vet jag att våra spår
inte är outplånliga
som en bronco kastar och slår
rycker jorden till sitt försvar
stormen raderar
floderna skölja oss åt sidan
tektoniska pusslet viker
under nya vattens oberäknelighet
inget vi säger eller gör
har nu någon betydelse
det är för sent




Fri vers av BitterSweet
Läst 440 gånger
Publicerad 2007-01-09 21:12



Bookmark and Share


  H. Karla
Roligt att få läsa om växthuseffekten (som jag antar att det handlar om) med poetiska penseldrag. Annorlunda och välskrivet:) Men jag håller verkligen inte med om att det är för sent! Nu är anpassningen utmaningen.
2007-01-10

  Björn Donobauer
små är vi men stort ställer vi till.. väl formulerat..
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet