Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam själ


Även solens strålar värmer
Också månen finns för dig
Som den mörka nattens obehag sköljs bort och allt blir ljust
När du sa till mig att all var över
Och att känslan den är svag
Trodde jag aldrig för mitt inre
Att jag skulle klara mig en dag

Om du alltid fanns vid min sida
Vart jag än gick
Hade jag då mått bättre
Som en ensam själ bör
Eller hade allt försämrats
Gnagt och skrapats isär
Vågar knappast undra nu när jag är så kär




Övriga genrer av Androgyna tankar
Läst 394 gånger
Publicerad 2005-01-16 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androgyna tankar
Androgyna tankar