Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det nya samhället

Jag har fått nog
Jag tar av dig
Alla kläder jag tar av mig
Alla kläder jag tar dig på
Golvet jag tar dig på soffan jag tar
dig med överraskning jag tar saker
Utan att betala jag tar fredagar
Söndagar & måndagar gömmer
Dem i mörka rum misshandlar
Dem till döds jag tar peruker från adeln
jag tar dikter från 1600-talet jag tar
flaskor från alkoholister, valium jag tar
tåg från rälsar jag tar rälsar från
unga tjejer jag tar unga tjejer från deras pojkvänner
jag tar pojkar till Italien jag tar Italien från
fascisterna jag tar fascismen och gör det
hippt igen jag tar hippiemusik och gör hiphop
av det jag tar Uppsala universitet och gör dansgolv
av det jag tar dansgolv och gör krigsfält av
det jag tar tårar och gör grus av det jag tar grus
och gör monument av det jag tar monument och
gör städer av det jag tar höghus och gör
karateslag mot dem jag har fått nog
av packet jag ska göra folk av dem jag
har fått nog av överklasshoror jag ska göra
folk av dem jag har fått nog av folk, står inte ut
med jag ska göra helikoptern åt dem de ska
jaga mig med flygplan jag gör bilar
av bussar jag gör konstiga miner
åt alla jag ser jag gör tryckkokare av
vakum jag gör vakuum jag gör oväder
av vintern jag gör hologram av trupper jag
gör jura jag gör gemensam aktion mot
a-kassan jag gör jobb av det här jag
har fått nog jag ska göra typiska saker
jag alltid gör jag gör er avundsjuka jag gör
era morsor kåta jag gör er fulla jag gör
er höga jag vet hur man gör det
här kan bara göras såhär jag gör trevande försök
jag ska göra parkeringsplatser av era dikter
att parkera mina i jag ska göra allt jag
kan jag ska göra allt jag inte får göra
göra era länder till parkeringsplatser jag ska
göra mina dikter till kungar jag ska göra
era dikter avundsjuka jag ska göra
era barn




Fri vers av CISCO KID
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-10 23:52



Bookmark and Share


  pang
grymt. du har tonen i dig
2008-06-11

  Dorothy Lux
Shit alltså! Vet inte vad jag ska säga mer än det det här är bara grymt. Punkt.
2007-02-18

  Cyanid
Jag älskar det här.
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

CISCO KID

Mina favoriter
Ninjor