Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kritik på 22-05-09

till att börja med att säga det här är helt okej, jag har inte så mycket att invända på och i det stora hela tycker jag att det var bra. Den börjar som ganska många andra dagar och fortsätter på ett ganska konventionellt sätt. Frukosten smakade ganska gott och det är ju som vanligt gott med kaffe på eftermiddagen. Cigaretterna tog inte slut och det är ju alltid ett plus. Jag har känt mig lite ensam och inte fått så mycket gjort vilket ju alltid är lite trist men inte så farligt. Det jag saknar är en dramaturgi, jag vill ha nånslags frammåtrörelse, det finns ingen konflikt eller någon drivkraft. gärna att karaktärerna skulle utvecklas lite under dagen också. Tänk på konflikter vändpunkter och dramatiska pauser. Det blir lite svårt att hålla intresset uppe i 16 timmar. Det känns som att vi står och stampar på samma fläck. Sedan undrar jag vad det är för frågeställning. Den får gärna utvecklas och preciseras. Vem, vad vänder du dig emot och varför? Gärna också att du kan hitta en tydligare protagonist, antigonist och hjälte. Och kanske att du sätter upp något slags hinder för hjälten.




Fri vers av CISCO KID
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-22 23:08



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
Åh den e ju fan fantastisk.
Galet bra överskrift oxå.
Yeah!Q

Fridens liljor
//Mjao
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

CISCO KID

Mina favoriter
Ninjor