Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svanen

en svan fångade mitt intresse
jag tappade den i golvet
den vecklades ihop sig som origami
nu intresserar fåglar mig inte längre
det enda jag är intresserad av är fåglar
som egentligen är pussel som tror att de är fåglar,
hur de rör sig och vad de tänker på
jag tänker mig en normal tanke hos dessa pseudofåglar
är jag fågel?
Och vem kan egentligen svara på det
för att kunna svara måste du själv vara fågel
och fåglar tänker sällan på sådana saker
fåglar är upptagna med annat
man kanske skulle kunna vända på det
hur skulle du må om du skulle vändas in och ut
och se dig själv utifrån
om du skulle upptäcka att du bodde
inuti ett pussel
där enda vägen ut
är att gräva sig ännu längre in




Fri vers av CISCO KID
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-26 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CISCO KID

Mina favoriter
Ninjor