Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I all enkelhet





Tusen knutar i det inre
kan lösas upp av enkla ting
en liten suck, ett andetag
ett ord med särskilg klang

men allra mest av kärlek




Fri vers av Rachel Roth
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-03-01 10:27



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jo minsann...så är det...så länge det inte är hårdknutar...nä glöm det där...kärleken övervinner ju allt...du har skrivit en härlig dikt!!!
2007-03-06

  Missi VIP
så sant så sant. men det kan också vara kärleken som knyter alla knutar.
2007-03-01

  Eline.P
Underbart! Störst av allt är kärleken...alltid. I det lilla, i det stora och allt där mellan. Kärleken suddar alla gränser och kostar i pengar sett ingenting, ändå ser världen ut som den gör - ofattbart. Tack för vackra ord!
2007-03-01

    ej medlem längre
Japp, det stämmer,
här har du fångat en stor sanning
2007-03-01

    Bim
ja tvivelsutan är kärleken det största
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth