Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parentes om att flyga...

Det ofarliga
är livsfarligt!

(men JAG - jag är snäll)




Fri vers av Steffepeffe
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-01-10 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe