Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Igår, när jag var liten...\"


Kommer ni ihåg när man sa så?
Jag minns mycket väl, för det var nyligen
Eller, jag tänkte det iallafall
Tänkte rätt högt
Jag växer nog från allt förutom det

Åldern ser jag alltid som relativ
Först beroende på humör,
erfarenheter
och sätt att föra sig på.
Sen på år
bara för siffrornas skull

Men
bygga upp,
bygga nytt,
lära in och ut.
Ja, du ändras varje gång,
om man vill det eller ej

Vi glömmer supandet i oktober
Ursäkta orden i november
Le åt snestegen i december

Och förlåt,
jag var liten då




Övriga genrer av sorgsen
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-01-11 10:01



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
:-) Du leker/smeker fram orden.
2007-01-14

    cilja
nu har jag läst några av dina dikter och jag gillar din stil. i få ord får du in allt du behöver. du vet vad du gör. tänkvärt och taktfullt. "tycker om".
2007-01-11

  ia VIP
alltså, du är alltid så fyndig i dina texter
du delar med dig
o det är tankar som jag är övertygad om
att andra delar

du bjuder alltid in till bra läsning
2007-01-11

  Fredrik P. VIP
Liten å stor
det är där
kärleken bor!
2007-01-11

    Jennie1127
sött sätt att be om förlåtelse på :)
jag var liten då..
har inte hört, men jag gillar det :)
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen