Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som det var förut

Vill känna din hud emot min,
så som det var förut.

Vill prata med dig om allt igen,
så som det var förut.

Vill att du ska vara min,
så som det aldrig blev.




Fri vers av stellaa
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-01-11 11:00



Bookmark and Share


    henley
Du får alltid till slutet klämmen så himla bra i dina dikter, å det gör att hela texten lyfts upp! Skitbra!
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

stellaa