Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"You are born with the right rhythm\" Ni får skylla på Eugenia, det var inte ens meningen att denna text skulle läggas ut


En ö på Kungsholmen


Du vet
den pulsen...

Händer mot händer, tyg drar mot tyg
Kroppar som följer varandra
tätt
Dunkande musik tvingar läpparna nära den andres öra
Vilt går det till
Fram och tillbaka
Hjärtat dunkar hårt i takt och svetten blänker i pannan
Man känner verkligen att hela kroppen kan, och måste, användas.
Han är livets mittpunkt och själv är man så jävla vacker!
Just då
Just i kväll

Salsakväll på La Isla




Övriga genrer av sorgsen
Läst 349 gånger
Publicerad 2007-01-11 14:56



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Åh vad underbart hett skrivet (och levt).
Viva, senorita!
2007-01-14

  Fredrik P. VIP
Eugenia har rätt; jävla fin text.
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen