Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ensam

Jag skämms,
utan att ha någon att skämmas för.
Jag är rädd,
utan att ha någon att vara rädd för.
Jag saknar,
utan att ha någon att sakna.
Jag längtar,
utan att ha någon att längta efter.

Jag är ensam,
fast jag står intill dig.
Jag är sönderslagen,
fast jag inte har en skråma på kroppen.
Jag är sorgsen,
fast jag med min mun ler.
Jag är liten,
fast jag är längst i klassen.




Fri vers av henley
Läst 390 gånger
Publicerad 2007-01-11 17:09



Bookmark and Share


    sunnanvind
Så sorgligt vacker...
2007-02-13

    Mi11ie
sorgsen & fin
2007-01-15

    stellaa
slutet blev ju ritkigt bra :) sorglig även denna , men välldigt välldigt fin :)
2007-01-11

  Kakaan
Sorglig...=(
Bra skriven
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

henley