Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vilja






Att inte fatta. Det gör man nog inte. Att aldrig fatta då.. Är det bättre? Att vilja, fast inte kunna. Det går inte. Då vill man inte nog. Eller så vågar man inte offra.
Att säga att man vill, det är en annan sak. Jag vill, jag vill, jag vill. Okej, jag vill.. men vad fan gör jag då? Jag vill sa ja ju! Men tycker du att det räcker? Att vilja.. kanske ?
Svaret har ingen.


För mig räcker det inte. Det räcker inte att vlja. Vadå vilja? Det räcker ingenstans. Vilja räcker inte för någon, även fast man tror det. Man är vek, och man orkar inte. Men man vill ju!

NEJ! inte tillräckligt …




Fri vers av henley
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-16 15:15



Bookmark and Share


    lakrisfantomen
Jättejättejättebra skrivet. Precis så är det, och det är extremt frustrerande.. <3
2008-10-17

  Mr Lindemann VIP
Ja, jag funderar och funderar således på viljan då?
Räcker det med en god vilja då resultatet av den visar sig vara ond?
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

henley