Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tänka...

Att öppna en låda

Att tappa ett glas

Att skicka en text

Att tappa en hand

Att blinka med ögat

Att gilla en människa

Att träffa med handen




Allt avgörs på båkdelen av en sekund

Så tänk kära vän, tänk.




Fri vers av henley
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-16 15:15



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag tänker således på allt detta som står skrivet här ovan, men konstigt nog när man skriver kommentaren så visar sig texten vara under...
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

henley