Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom lilla vän, kom



kom lilla vän, kom
till en famn du inte känner igen
jag ska ta hand om dig lille vän
så kom, kom
jag vill krama om dig lilla vän
så du känner dig hel
så kom lilla vän, kom
jag vill prata med dig
lugna dig och beskydda dig
mot allt ont som finns där ute

du har varit med om mycket lille vän
mer än många andra

så kom lilla vän, kom
så ska jag lunga dig

så ska jag lugna dig
med mitt ovetande




Fri vers av henley
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-17 10:53



Bookmark and Share


    lakrisfantomen
Den var fin du käre kompanjon :) Man vill bli omhållen och vara "den lille" :) <3
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

henley